Denne siden er under utvikling

Er det på tide å pusse opp boligen din?

Vi har samlet sammen dyktige tømrere, flisleggere, malere, rørleggere og elektrikere som virkelig går inn for å gjøre arbeidet for deg

Trenger du en av våre tjenester, så tilbyr vi gratis befaring og en uforpliktende samtale! 

Vi pusser opp baderom med garanti

All renovering av bad hos oss følger Byggteknisk forskrift på våtromsnormen. Vi, i Aasgard Bygg, tilbyr 5 år reklamasjonsrett på våre bad. 

Ved lekkasje etter å ha brukt ufaglærte folk, kan forsikringsselskapet avslå erstatning, i tilfelle arbeidet ikke er gjort etter normene.

Renovering av baderom består av disse steg:

Under renoveringsprosessen er det sterkt anbefalt midlertidig å bo i en annen plass, da arbeidet er meget støyende. 

Konkurransedyktig pris

Vårt lag bestående av erfarne tømrere har hatt stor suksess innen bygging, renovering og konstruering. Dessuten tilbyr vi tilgjengelig pris for alle våre kunder for å sikre at vi hjelper de fleste.

Ordentlig befaring

Har du planer om å bygge hus eller hytte, eller vurderer du kanskje å bygge på huset? Uansett hvilke planer du har, kommer vi gjerne på gratis befaring for å se hva som skal til for å realisere dem.

Garantert høy kvalitet

Våre spesialister innen fagfeltet er også spesialister i å lytte til våre kunders ønsker og behov. Alle våre tidligere eller nåværende kunder er fornøyde og anbefaler oss videre.

Hva våre kunder sier om oss

Hege Killingberg
Hege Killingberg
April 27, 2021.
Veldig fornøyd etter totalrenovering av bad! Anbefales på det sterkeste. Leverer høy kvalitet til en fin pris, er punktlige og ryddige. Veldig lett å kommunisere med!
elisabeth skrondal
elisabeth skrondal
Januar 19, 2021.
Nøye og effektiv med arbeidet. Tar alltid telefonen dersom det er noen spørsmål. De utførte renovering på bad og kjøkken og er svært fornøyd med arbeidet deres.
Beata Beatas
Beata Beatas
September 19, 2018.
Oppussing av 2 etg. Jobben ble utført raskt og effektivt over all forventning. God dialog med arbeidsleder under hele arbeidsperioden, han er svært kvalitetsbevisst og vil ikke gjøre en jobb kunden ikke er fornøyd med. God pris og høy kvalitet!! Anbefales 100%.
Bjørg Bugge Lysø
Bjørg Bugge Lysø
Juni 14, 2018.
Meget dyktige snekkere, nøyaktige og raske...Sluntrer ikke..anbefales på det sterkeste...og trivelige "gutter"....
Sergei Johansen
Sergei Johansen
Mars 24, 2018.
highly skilled professionals.

Hva kan vi hjelpe deg med?